Preventiecoaching

Preventiecoaching

Preventiecoaching binnen ABC Maassen wordt verzorgd in samenwerking met Psychologiepraktijk Timbre en Troost Management. Veel ondernemers, managers en medewerkers presteren dagelijks op topniveau. Drukke agenda’s, verantwoordelijkheden en stress, het is aan de orde van de dag. Des te belangrijker is het om zowel mentaal als fysiek in topconditie te zijn. Wanneer iemand mentaal en fysiek in betere conditie is, presteert hij of zij beter op het werk. Dit leidt weer tot betere resultaten voor de onderneming.

Iedereen herkent het, we willen wel gezonder eten en meer bewegen, maar na een tijdelijk opleving vallen we vaak weer terug in de oude patronen. Om dit te doorbreken heeft Troost Management een unieke aanpak ontwikkeld. Gedurende een bepaalde periode begeleidt Edward Troost een team of individu om de mentale en fysieke conditie te verbeteren én vast te houden. Belangrijke onderdelen in de aanpak zijn: Beweging, Voeding, Stress, Slapen en Preventie.

Tijdens deze periode wordt de deelnemer of het het team intensief begeleid. In een aantal dagdelen worden de thema’s en onderdelen van het programma theoretisch en praktisch behandeld. Ook wordt geleerd op basis van een persoonlijk plan van aanpak, hoe we écht succesvol kunnen verbeteren en preventief resultaat behalen.