Adres en route

Rembrandt van Rijnstraat 3
5831 BA Boxmeer
T (0485) 52 33 00 | (0485) 57 57 82
F (0485) 57 67 70
info@abcmaassen.nl 

Vanuit richting Sint Anthonis

Rij Boxmeer in richting centrum. Ga na de spoorwegovergang de eerste weg links. Dit is de Rembrandt van Rijnstraat. U ziet ons Advies- & BewegingsCentrum na ca. 50 meter rechts liggen.

Vanuit richting Cuijk/Haps/Nijmegen

Ga de A73 op richting Venlo. Neem op de A73 de afslag Boxmeer. Rij Boxmeer in richting centrum. Ga na de spoorwegovergang de eerste weg links. Dit is de Rembrandt van Rijnstraat. U ziet ons Advies- & BewegingsCentrum na ca. 50 meter rechts liggen.

Vanuit richting Overloon/Venlo

Ga de A73 op richting Nijmegen. Neem op de A73 de afslag Boxmeer. Rij Boxmeer in richting centrum. Ga na de spoorwegovergang de eerste weg links. Dit is de Rembrandt van Rijnstraat. U ziet ons Advies- & BewegingsCentrum na ca. 50 meter rechts liggen.

Vanuit richting Vierlingsbeek/Groeningen/Sambeek

Rij naar Boxmeer en volg midden in Boxmeer, op de rotonde iets verder dan zwembad het Hoogkoor, de richting naar Sint Anthonis. U komt na de rotonde direct op de Spoorstraat, ga dan bij het eerste kruispunt met de stoplichten rechts. Dit is de Rembrandt van Rijnstraat. U ziet ons Advies- & BewegingsCentrum na ca. 50 meter rechts liggen.

Vanuit richting Gennep/Oeffelt/Beugen

Rij via de A77 of de N264 naar Boxmeer en volg de borden richting centrum. Ga bij de derde rotonde na het viaduct over de A77, dit is midden in Boxmeer, rechtsaf richting Sint Anthonis. U komt na deze rotonde direct op de Spoorstraat, ga dan bij het eerste kruispunt met de stoplichten rechts. Dit is de Rembrandt van Rijnstraat. U ziet ons Advies- & BewegingsCentrum na ca. 50 meter rechts liggen.