ABCMaassen sluit zich aan bij FysioHolland

Vanaf 1 maart 2019 sluit Advies- en BewegingsCentrum Maassen zich aan bij FysioHolland. Advies- en BewegingsCentrum Maassen bestaat uit twee praktijken in Boxmeer en één in Afferden. Vanaf 1 maart 2019 gaat Advies- en BewegingsCentrum Maassen verder onder de naam FysioHolland.

De aansluiting van de praktijk bij FysioHolland zorgt voor beide partijen voor meer mogelijkheden binnen de fysiotherapie. Samen kunnen we stappen zetten op het gebied van innovatie en het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.

In 1982 startte Vincent Maassen Advies- en BewegingsCentrum Maassen, drie jaar later sloot Lotje zich aan als mede-eigenaar van de praktijk. In 37 jaar tijd groeide de praktijk uit tot een begrip in de regio met drie locaties met 22 medewerkers. De nieuwe locaties bieden een specialistisch en uitgebreid aanbod.

Het team van fysiotherapeuten en de diensten van de praktijk blijven gelijk en worden op termijn mogelijk uitgebreid. U kunt dus gewoon bij het oude vertrouwde team van fysiotherapeuten terecht. De telefoonnummers zijn hetzelfde gebleven. Ook de bekende emailadressen zijn gewoon bereikbaar. Daarnaast is er een algemeen emailadres: Boxmeer@fysioholland.nl

Waarom FysioHolland?

FysioHolland is een landelijke fysiotherapieorganisatie met ruim honderd PLUS gecertificeerde -praktijken verspreid over Nederland. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennis delen en innovatie staan ook bij deze organisatie hoog in het vaandel. En dat sluit goed aan bij de ideeën van Vincent en Lotje Maassen

Meer weten?

Kijk op www.fysioholland.nl voor meer informatie of om direct online een afspraak te maken.