Team Vet trotseert de Helweek onder begeleiding van ABC Maassen

Zeven dagen lang iedere ochtend om 05.00u opstaan, om 6.00u sporten en om 22.00u naar bed. Zeven dagen lang geen social media, geen televisie kijken en geen alcohol. En zeven dagen lang gezond eten, fanatiek sporten, hard werken en het beste uit jezelf halen. Dat zijn de ingrediënten voor een helweek. En om het geheel nog wat extremer te maken mag er op donderdagnacht niet geslapen worden. De medewerkers van online marketingbureau ‘Bureau Vet’ uit Boxmeer gingen deze uitdaging onder begeleiding van Advies- en Bewegingscentrum Maassen aan. Voor de medewerkers van Bureau Vet werd het uiteindelijk een pittige, maar zeer zeker geslaagde week waar nog lang over na zal worden gepraat.

Fanatiek fitnessen, bootcampen en wandelen
Op maandag 27 november om 06.00u stond het hele team van Bureau Vet bij ABC Maassen voor de deur voor de eerste sportles van de week. Onder leiding van Vincent Maassen werd er fanatiek gesport. Ook de dagen daarna verzorgde Maassen fitnesslessen in de praktijk en op donderdagochtend werd er buiten op straat een bootcamptraining verzorgd. Op de woensdag- en zondagochtend was Team Vet tweemaal te gast bij ABC Maassen voor een heerlijk, en bovenal gezond, ontbijt en op de donderdag was het wederom Vincent zelf die om 05.00u in de ochtend bij het kantoor van Vet op de deur klopte om alle medewerkers uit te nodigen voor een heerlijke ochtendwandeling langs de Maas.

Zwemmen en teamspirit
Tot slot nam ook Vincent ter afsluiting van een mooie, uitdagende week op zondagochtend een heerlijke duik in het Boxmeerse zwembad. Al met al werd het voor Bureau Vet een geslaagde helweek waar iedereen met veel enthousiasme aan mee heeft gedaan. Het heeft enorm bijgedragen aan de teamspirit en zorgt ervoor dat de medewerkers van Bureau Vet er weer volop tegenaan kunnen! Erik Verpoort van Bureau Vet concludeert: “De helweek heeft ons weer een stapje dichter bij elkaar gebracht. Voor herhaling vatbaar!”

Lees het hele blogartikel met de ervaringen van Team Vet uit de Helweek op de website van Bureau Vet: Team Vet trotseert de Helweek