Over Maassen

Advies & BewegingsCentrum Maassen helpt mensen om van klachten van het menselijk bewegingsapparaat af te komen of deze te verminderen. Uw fysieke conditie of uw belastbaarheid wordt daardoor vergroot. Daarbij hoort ook het adviseren over bewegen om lichamelijke klachten te voorkomen, oftewel preventie. Al onze cliënten worden intensief begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Binnen het Advies & BewegingsCentrum Maassen is ook de Praktijk voor Fysiotherapie Maassen gevestigd. Deze samenwerking is voor u een garantie dat wij efficiënt ingrijpen bij een acute vraag naar fysiotherapeutische zorg.

Contact opnemen

Eén van de grootste

Omdat ook de medische wetenschap niet stil staat, wil Advies & BewegingsCentrum Maassen zijn cliënten die nieuwste behandelmethoden, de beste producten en diensten kunnen bieden. We streven ernaar om zo snel en goed mogelijk klachten weg te nemen, te verminderen of te voorkomen. Om dit te kunnen doen moet Advies & Bewegings Centrum Maassen investeren in onderzoek en ontwikkeling, heel dicht bij de zorgverleners en het bedrijfsleven staan én voortdurend investeren in de kennis van onze fysiotherapeuten.

Dit kost natuurlijk veel geld en daarom heeft ons centrum een bepaalde omvang nodig. Zo zijn we ook één van de grootste fysiotherapiepraktijken van Nederland geworden. We hebben een eigen advies- en bewegingscentrum én er worden activiteiten verricht voor het algemeen welzijn van onze doelgroepen.

Ons Team

Dagelijks werkt ons team met veel plezier om je te helpen met je klachten, helpen zij je beter te bewegen of blessures te voorkomen. De jarenlange ervaring en passie voor bewegen motiveert onze medewerkers je optimaal te helpen.

Wil je onze medewerkers beter leren kennen of wil je weten waar zij in gespecialiseerd zijn? Neem dan een kijkje in ons team.

Ons Team

Wilt u meer weten?

Meer weten over de uitgebreide dienstverlening van ons advies en bewegingscentrum. Kom eens vrijblijvend langs of maak een afspraak voor het bekijken van de mogelijkheden voor u of voor uw organisaties.

Advies en bewegingscentrum Maassen denkt altijd met u mee over de mogelijkheden voor preventie, begeleiding, therapie, behandeling en het voorkomen en behandelen van alle soorten klachten.

Neem contact op