Advies & Beweging

Wij weten wat u beweegt!

Advies & BewegingsCentrum Maassen helpt mensen om van klachten van het menselijk bewegingsapparaat af te komen of deze te verminderen. Uw fysieke conditie of uw belastbaarheid wordt daardoor vergroot. Daarbij hoort ook het adviseren over bewegen om lichamelijke klachten te voorkomen, oftewel preventie. Al onze cliënten worden intensief begeleid door gespecialiseerde fysiotherapeuten.
Binnen het Advies & BewegingsCentrum Maassen is ook de Praktijk voor Fysiotherapie Maassen gevestigd. Deze samenwerking is voor u een garantie dat wij efficiënt ingrijpen bij een acute vraag naar fysiotherapeutische zorg.

Het centrum

In Advies & BewegingsCentrum Maassen vindt u diverse spreek- en behandelkamers, douche- en kleedruimtes. Ook is er een grote centrale trainings- en revalidatiezaal die is ingericht met moderne en veelzijdige trainingsapparatuur. Tijdens uw training zijn er altijd gespecialiseerde fysiotherapeuten om u heen die u kunnen begeleiden. Vragen over bijvoorbeeld bewegen, trainen, blessurepreventie, fitheid of juist niet-fit-zijn? Wij zijn er voor!