Ellyanne Evertsz

  •  Fysiotherapie
  •  Master Sportfysiotherapie

In 1999 ben ik geïmmigreerd van Curaçao naar Nederland, in 2001  gestart met de opleiding Fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Sinds januari 2007 werk ik bij Advies en BewegingsCentrum Maassen. In februari 2007 ben ik  gestart met de Masteropleiding Sportfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2010 afgerond. Deze opleiding sprak mij enorm aan. Ik  wilde mijn kennis en vaardigheden verbreden en verdiepen in o.a. de sport fysiotherapeutische begeleiding en revalidatie van sporters.

Mijn affiniteiten en interesses binnen de fysiotherapie liggen voornamelijk bij orthopedische (sport)revalidatie van de onderste extremiteit.  Afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd en heb ik mij voornamelijk verdiept in de diagnostiek en de revalidatie van schouderproblematiek. Binnenkort start ik met de opleiding voor echografie.
Het begeleiden en stimuleren van mensen naar een actief levensstijl, het preventief- en verantwoord bewegen, spreekt mij aan. Ik begeleid daarom ook graag mensen met chronische aandoeningen zoals reumatische aandoeningen en hartproblematiek.

Ik ben een sportief, energiek en gedreven persoon. In mijn vrijetijd sport ik zelf graag. In 2007 heb ik aan de Nederlandse kampioenschappen gewichtheffen meegedaan, waarvan ik de 3de plek behaalde. Vandaar mijn affiniteit met krachtsport. Momenteel doe ik recreatief kickboxen en hardlopen.

Werken bij het Advies en Bewegingscentrum Maassen geeft mij voldoening als Sportfysiotherapeute. Het is een grote- en innoverende praktijk, waar ik alle mogelijkheden krijg om zowel op persoonlijk gebied als in het werkveld te kunnen ontplooien. Samen met een groot en gezellig team, dragen we bij aan een betere gezondheidszorg.

Terug naar medewerkers