Els Poels

  • Fysiotherapie
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Ademtherapie
  • Oedeemtherapie
  • Parkinson fysiotherapie
  • Valpreventie

Praktijk voor Fysiotherapie E.J.G.M.Poels.

Els vormt een maatschap met Fysiotherapie Maassen.

Sinds 1980 ben ik  werkzaam binnen de fysiotherapie. Aandachtspunten zijn het werken met ouderen, mensen met chronische pijn en mensen met mensen met neurologische aandoeningen. De fysiotherapeutische zorg voor ouderen wordt vaak thuis verleend of  in de Weijerstaete en KBO Sint Anna. In dit kader heb ik opleidingen gevolgd voor valpreventie, osteoporose en cervicogene duizeligheid.


Fysiotherapie bij mensen met centraal neurologische aandoeningen:
Ik begeleid een oefengroep van Multiple Sclerose  patiënten en ben aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijk netwerk van hulpverleners bij de ziekte van Parkinson.


Oedeemfysiotherapie:
Sinds 1998 ben ik oedeemfysiotherapeut en sindsdien volg ik jaarlijks (internationale) lezingen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Ook neem ik deel aan het RUCO MammaNet Nijmegen.


Psychosomatische  fysiotherapie:
Psychosomatisch fysiotherapeuten kijken naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving bij het behandelen van klachten die samenhangen met stress, en klachten als pijn en vermoeidheid waarvoor geen direct lichamelijke oorzaak kan worden gevonden.In dit kader neem ik ook deel aan Fibronet vanuit de Sint Maartenskliniek
In mijn vrije tijd tai chi, wandel en golf ik graag.

Terug naar medewerkers