Jop Rasing

  • Fysiotherapeut
  • Arbeidsfysiotherapeut
  • Sportfysiotherapeut i.o.

In 2012 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en in 2013 heb ik mij aangesloten bij het fysiotherapeutisch  team van Advies en Bewegingscentrum Maassen.

Naast het behandelen van patiënten met uiteenlopende  klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, ben ik ook werkzaam binnen de praktijk als arbeidsfysiotherapeut. Ik begeleid hierbij werknemers die zijn uitgevallen of dreigen uit te vallen binnen hun werkzaamheden en ik  analyseer  diverse soorten werkplekken. Zo controleer ik de ene dag een kantoorwerkplek en bezoek ik een andere dag een bedrijf in de agrarische sector.

Momenteel volg ik de masteropleiding  tot Sportfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort.  Het herkennen  of voorkomen van sport specifieke blessures evenals het creëren van een passende  transfer terug naar de betreffende  sport, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de sporter maar ook naar datgene dat de sport vraagt van het lichaam, heeft in het bijzonder mijn interesse.

Gezondheid, sport en bewegen staan niet alleen binnen mijn werk centraal maar ook in mijn vrije tijd.  Zo ga ik zelf graag de natuur in om te mountainbiken of  trailrunnen en ben ik fanatiek met beoefenen van de sport Crossfit.

 

Terug naar medewerkers