Leonie Blom

  •  Fysiotherapie
  •  Medical taping
  •  Master Manuele therapie
  •  Kwaliteitsmanager

Voorheen tijdens het sporten (Handbal) had ik veel te maken met blessures en training, hierdoor wist ik op de middelbare school al dat ik in de toekomst iets met sport en fysiotherapie wilde gaan doen.  Vanuit de MAVO ben ik eerst gestart met het CIOS in Arnhem, waarna ik in 2006 ben afgestudeerd als Fitness & Health Coördinator. Na het CIOS ben ik op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen gestart met de opleiding Fysiotherapie, waarna ik in 2010 ben afgestudeerd als Fysiotherapeut.

In Januari 2011 kon ik bij Advies & Bewegingscentrum Maassen beginnen met werken. Na 2 jaar te hebben gewerkt werd het voor mijzelf weer tijd voor iets nieuws waardoor ik op dit moment de opleiding Master Musculoskeletale Revalidatie studeer, met de uitstroom Manueel Therapeut. Ik volg deze opleiding om mij als fysiotherapeut meer te specialiseren op onderzoekstechnieken, systematiek, meetinstrumenten en de specifieke behandel technieken te verbreden binnen het orthopedisch domein.

Naast het behandelen van orthopedische klachten heb ik grote affiniteit met sport. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek handbalster en op het werk begeleid ik veel sporters weer tot sporthervatting. Daarnaast begeleid ik veel groepen zoals sport-revalidatie groep, hydrotherapie, rug-revalidatie groep, oncologie groep.

Het leuke aan het werk bij Advies & Bewegingscentrum Maassen is dat er met vele specialismen in huis mogelijkheid is tot samenwerking en brainstormen over diverse complexe pathologie, om zo de juiste oplossing voor de patiënt te creëren. De hulpvraag van de patiënt staat hierbij centraal.

Terug naar medewerkers