Sandra Smits

  • Fysiotherapie
  • Master Manuele therapie
  • Craniofaciaal therapie CRAFTA (kaak fysiotherapie)
  • Fysiotherapie bij COPD
  • Claudicatio (ClaudicatioNet)

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Fontys in Eindhoven en in 2009 bij Advies en BewegingsCentrum Maassen komen werken. In 2011 heb ik de opleiding Manuele Therapie (SOMT) afgerond. Gaandeweg merkte ik dat ik binnen de manuele therapie vooral de hoofd-, gezichts- en nekregio interessant vond. Daarom ben ik me bezig gaan houden met Craniofaciaal therapie (CRAFTA). Een belangrijk onderdeel van deze cursus bestond uit het leren onderzoeken en behandelen van hoofdpijnklachten en kaakproblemen.

Naast het behandelen van orthopedische klachten houd ik me ook bezig met het begeleiden van mensen met vaatproblematiek (Claudicatio Intermittens/etalagebenen) en longaandoeningen (COPD). Ik vind het een uitdaging om met deze mensen samen te werken om tot een gezonde levensstijl te komen.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag actief: van jongs af aan ben ik fanatiek met korfbal bezig, eerst als speelster, momenteel als scheidsrechter.

Het werken bij Advies- en BewegingsCentrum Maassen vind ik erg plezierig. Binnen de praktijk zijn alle specialisaties aanwezig en samen zoeken naar de beste oplossing voor de cliënt is dan ook goed mogelijk. We stimuleren elkaar en bij moeilijke vraagstukken kunnen we op elkaar terugvallen

Terug naar medewerkers